Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN; Kapalı Pazaryeri inşaatına başladığını duyurdu...

25/03/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN; Kardeş Belediyemiz Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜNDAR’ın talimatlarıyla İlçemize gelerek incelemelerde bulunan teknik heyet Pazaryeri projesini tamamlayarak ihalesini yaptı ve İnşaat çalışmalarının başladığını belirtti.

Mevcut Pazaryerinin yıkılarak yerine Modern ve çok amaçlı bir Pazaryeri yapılacak dedi.1200 m2 kapalı alana sahip olan Pazaryeri ve parkın içerisinde Düğün Salonu, Toplantı Salonu, Gelin Odası, Mutfak, Lavabolar ve Zabıta Evi bulunacağını belirten Belediye Başkanımız böylelikle İlçemizin önemli bir sorunu çözümlenmiş olacağını belirtti.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN; İlçemize örnek yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Kapalı pazaryeri alanında çalışmaların hızlı bir şekilde de sürdürüldüğünü belirtirken, en kısa sürede yani iki, iki buçuk ay gibi kısa bir sürede bitirilip siz değerli ilçe halkının hizmetine açılarak vatandaşlarımızın rahat bir ortamda alış veriş yapmasının sağlanacağını müjdeledi.

Kapalı pazaryeri Boztepe tarihinde bir ilk olacağını ifade eden Belediye Başkanımız Belediye olarak bu tür hizmetlerin devam edeceğini ifade etti, “Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, İlçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir. Bu hizmetlerin devam edeceğine, dur durak bilmeden daha da katlanarak sürdürüleceğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Zaten bugüne kadar kıt imkânlarla yaptığımız hizmetlerimiz ortadadır. Hem belediyemizin mali gücünü kuvvetlendirdik hem de ilçe tarihinin en önemli hizmetlerini ortaya koyduk. Bundan sonra daha güçlü bir Boztepe Belediyesi ve bu doğrultuda daha güçlü bir hizmet atağı olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜNDAR’a yaptıkları yardım ve yatırımlardan dolayı teşekkür ederek şükranlarını sunduklarını belirtti.