Ana Caddelerimize Kilitli Parke Taşı Döşeme İşlemine Başladık...

14/04/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN; Durmak yok Boztepe için çalışmaya devam dedi.

Yapılan Çalışmaları yerinde takip eden, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, yaptığı açıklamada; Halkımızın en büyük sorunu olan ve Seçim bildirgemizde belirttiğimiz gibi ilçemizin en işlek caddeleri olan Belediye Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Cengiztopel Caddesi ve Ömer Karaoğlanoğlu Caddesini kapsayan Külhüyük yolu çıkışına kadar olan yolumuzu yaklaşık 2000 metrelik yol ağımızın Kilitli Parke Taşı döşenmesi ve Kaldırım düzenlenmesi işine başlamış bulunmaktayız.

Projesi Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu işin tamamlanması durumunda Boztepe ilçemiz modern bir görünüme kavuşacaktır. Bunun içinde elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız, İlçemizin daha güzel daha yaşanır bir ilçe olması için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, yaptığımız bu hizmetler Belediyemize ve İlçemize hayırlı olsun dedi.