Öğrencilerden 23 Nisan Dolayısıyla Belediye Başkanımıza Ziyaret…

22/04/2015

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Mehmetçik İlköğretim Okulundan bir Öğretmen eşliğinde iki Öğrenci Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN’ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımızı ziyarete gelen Öğrenciler, Boztepe için yapılmasını istedikleri projelerini söyleyerek, Belediye Başkanı olarak neler yapılacağı konusunda fikirlerini dile getirdiler. Ayrıca yapılmasını istedikleri çevre ile ilgili projelerini ve hazırladıkları sorularını Belediye Başkanımıza ileterek bu sorular hakkında bilgi aldılar.

Neşeli ve keyifli geçen ziyarette Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, da tüm Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak,  ziyarete gelen Öğretmen ve Öğrencilere teşekkür edip çeşitli hediyeler sundu.

Öğrencilerde Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN ‘nı 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Gazi Osman ÖZTÜRK İlköğretim Okulu bahçesinde yapacakları kutlamalara ve etkinliklere davet ettiler.

Karşılıklı memnuniyet, başarı, dilek  temennileri ve çekilen hatıra fotoğrafı ile yapılan ziyaret sona erdi.