ANA CADDELERİMİZİN KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEMESİ HIZLA DEVAM EDİYOR…

29/04/2015

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçemizin en işlek caddesi olan Belediye Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Cengiztopel Caddesi ve Ömer Karaoğlanoğlu Caddesini kapsayan Kilitli Parke Taşı Döşeme işi tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız, Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol Kazma, Kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan Kilitli Parke Taşı Döşeme ve Kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, yapılan çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra İlçemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, “Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, Boztepe halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

Ayrıca yapım aşamasında, yolların bozuk olduğu dönemde ve Kilitli Parke Taşı döşeme çalışmaları yapım döneminde halkımızın göstermiş olduğu özveri ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiğini bildirerek,  Yapılan yolumuzun İlçe halkına hayırlı olmasını diledi.