Ali AĞAOĞLU Ana Okulu Öğrencileri Anneler günü etkiliği düzenledi...

12/05/2015

İlçemiz Ali AĞAOĞLU Ana Okulu Öğrencileri Anneler günü dolayısıyla bir program düzenledi.

Gazi Osman ÖZTÜRK İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleşen programa Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçe Jandarma Alay Komutanı Beyhan YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Konuralp USTA, Daire Müdürleri, İlçemiz Öğretmen ve Öğrenciler ile ilçe halkı katıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ali AĞAOĞLU Ana Okulu Müdürü Öğrencilerin hazırlamış oldukları Anneler Günü programı hakkında bir konuşma yaptı. Ana Okulu minik Öğrencilerinin hazırlamış oldukları bir birinden güzel Gösteriler,  Etkinlikler, Slâyt gösterisi ve Oyunlar izleyicilerden çok beğeni toplarken orda bulunanlar tarafından büyük alkışlar aldı.

Anneler günü için hazırlanan program Öğrenciler, Veliler ve orda bulunanlar tarafından çekilen hatıra resimlerle son buldu.