Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 19 Mayıs mesajı...

18/05/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 19 Mayıs Atatürk'ü  Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN mesajında  " Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs Kurtuluş ve Bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür.19 Mayıs 1919' da Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki en büyük ışığı olmuştur. Aziz Milletimizin, Atatürk önderliğinde  Samsun'dan başlayan kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesi  Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı ve Cumhuriyetimizin Kuruluşu ile nihai hedefine ulaşmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk'ün " Ben 19 Mayıs' ta doğdum" sözleri bu günün önemini en güzel şekilde ifade etmektedir. Bu  önemli günü gençlere  armağan eden Atatürk ," Gençler, benim gelecekteki emellerimi üstlenen gençler, bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum " sözleriyle Türk gençliğine sevgisini ve güvenini  göstermiştir.

Dünyada gençlerine güvenen, onlara değer veren ve gençlerini her konuda bilgili ve donanımlı şekilde yetiştirerek yarınlara hazırlayan milletler geleceğe güvenle bakabilmektedirler. Geleceğimizin teminatı aydınlık yarınlarımızın güvencesi sevgili gençlerimizin ruhen ve bedenen sağlıklı, kişilikli, bilgili ve donanımlı bireyler olarak yetişmesini sağlamak  Devletimizin yanı sıra, aile, birey  ve toplum olarak  hepimizin ortak sorumluluğudur.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Gençlerimize düşen en büyük görevde, Atamızın bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi  korumak, kollamak ve sonsuza dek yaşatmak, ülkemizi  Atatürk'ün gösterdiği Muasır medeniyetler seviyesine taşımak için çok çalışmaktır dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin  kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatanı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi, Rahmet, Minnet ve Saygıyla anıyor. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Kutluyor, Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum dedi.