T.B.B.’den Belediyemize1 adet Damperli Kamyon hibe edildi...

01/06/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Türkiye Belediyeler Birliğinden 1 adet Damperli Kamyon hibe edildiğini açıkladı.

Üyesi olduğumuz Türkiye Belediyeler Birliği Sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetlerinin kapsamında belediyemize destek olmak, artan iş gücümüzü karşılamak hizmet kalitemizi artırmak amacıyla T.B.B tarafından Devlet Malzeme Ofisi (D.M.O.) ‘den temin edilen araçlarının anahtar teslimi yapılmış olup birkaç gün içerisinde hizmet aracımız ilçemize gelmiş olacak dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Türkiye Belediyeler Birliği Konferans salonunda gerçekleştirilen programda  T.B.B Meclis Üyeleri, T.B.B Encümen üyeleri ile araçları teslim alacak olan Belediyelerimizin Belediye Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen anahtar teslim töreninde 47 adet Kazıyıcı yükleyici, 25 adet Damperli Kamyon ,  22 adet Çöp Kamyonu ve 1 adet Yol Süpürme Aracının anahtar teslim töreni gerçekleştirildi dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN,  belediyemize yapılan bu yardımdan dolayı başta Kırşehir Belediye Başkanımız Yaşar BAHÇECİ olmak üzere tüm emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini bildirdi.