Boztepeli Kadınlarımızın yapmış oldukları El işi sergisi açıldı...

02/06/2015

Boztepe Halk Eğitim Merkezi’nin öncülüğünde Boztepeli Kadınlarımızın yapmış oldukları El emeği Göz nuru El işi, Oya, Pike, Nakış sergisi İlçemiz Kapalı Spor Salonunda açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamımız Mahmut ŞENER, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem DÜĞER, İlçemiz Daire Müdürleri ve İlçemiz Halkı katıldı.

İlçemiz kadınlarının bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları açılan sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sundular. Sergiyi gezen Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, sergide yer alan eserleri çok beğendiğini, Her biri birbirinden güzel ve değerli el emeklerini ortaya çıkaran tüm kursiyerleri tebrik ediyor, Kadının elinden çıkan her işin aynı güzellikte olduğunu belirterek, kursiyerleri ve serginin açılmasını organize eden herkesi kutladığını belirtti.

Sergi Bayanların hazırladıkları ikramlar ile devam etti.