Yeni Kamyonumuza Kavuştuk...

04/06/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN; Üyesi olduğumuz Türkiye Belediyeler Birliği Sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetlerinin kapsamında Belediyemize destek olmak, artan iş gücümüzü karşılamak hizmet kalitemizi artırmak amacıyla hibe edilen 1 Adet Damperli Kamyonumuz ilçemize getirildiğini belirtti.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN; getirdiğimiz bu aracın ilçemize hayırlı olmasını dilerken, bu aracın ilçemize kazandırılmasında bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kırşehir Belediye Başkanımız Yaşar BAHÇECİ başta olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği yetkililerine, AK Parti Kırşehir Milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiklerini bildirirken,

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN; Bugün iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını sabah Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan bir adet Vidanjör aracımızı teslim almıştık öğleden sonra ise Türkiye Belediyeler Birliğinden ilçemize hibe edilen Damperli kamyonumuzu teslim almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her iki aracımızın da ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, her şey güzel İlçemiz BOZTEPE’miz için dedi.