ANA CADDELERİMİZİN KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEME İŞLEMİNİN SONUNA GELİYORUZ...

11/07/2015

Yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçemizin en işlek caddesi olan Belediye Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Cengiztopel Caddesi ve Ömer Karaoğlanoğlu Caddesini kapsayan Kilitli Parke Taşı Döşeme işinin sonuna gelindiğini belirterek, bir yandan yaptığımız bu yollarımızın kaldırım çalışmalarının da tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, yapılan bu yol çalışmamızın bitmesinden sonra İlçemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, “Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, söz verdiğimiz gibi bu yolumuzu en kısa zamanda bitirmiş olup bayram öncesi Boztepe halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.