Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN’ Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı…

13/07/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN mesajında “Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bu ayda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne eriştik.

İslam âleminin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesinin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır. Biz Ramazan ayı boyunca birlik beraberliğin sembolü, bereket dolu iftar sofralarında vatandaşlarımızla, kardeşlerimizle sürekli olarak bir araya geldik.

Bu mübarek gecede de camileri yine aynı birlik beraberlik ve dayanışma duygusu içerisinde dolduracağız. Bu mübarek gecede ellerimizi semaya kaldırdığımızda Gazze’de,İsrail'de, Suriye’de ve Dünyanın birçok yerinde zulümlere maruz kalan Müslüman kardeşlerimiz için de dua edeceğiz. Ramazan Bayramı’na ulaşamadan hayatını kaybeden yüzlerce Müslüman kardeşimiz için Allah’tan rahmet dileyeceğiz.

Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı derin acıyı paylaşarak idrak edeceğimiz bu kutlu gecede, yaşam mücadelesi veren Müslüman kardeşlerimiz başta olmak üzere Boztepeli hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Kadir Gecesini sağlam bir kardeşlik şuuruyla idrak etmelerini diliyor, Bizlere insanlık ahlakını öğütleyen kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirilişini temsil eden bu gecenin tüm insanlığa Huzur ve Barış getirmesini temenni ediyorum dedi.