Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı...

28/08/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, mesajında şunları kaydetti; "30 Ağustos Aziz Milletimizin, Kahraman Ordumuzla tek yürek olarak, sarsılmaz bir inançla bağımsızlığımızı ve yurdumuzu korumak adına verdiği kurtuluş mücadelelerinin, haksızlığa ve zulme boyun eğmeyen dik duruşunun yansımasıdır. Bu dik duruş sonunda dünya durdukça yaşayacağına inancımızın tam olduğu büyük bir ülke ortaya çıkmıştır.

Bu eser, Türk milletinin Hürriyet ve İstiklal düşüncesinin naçizane bir abidesidir. Bu abideyi korumak ise bu büyük milletin torunları olarak bizlere düşmektedir. Birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Tarihten silinmek istenen milletimizin, bilakis tarihe yön vermeye devam edeceğinin en açık mesajlarından biri olan bu zafer, milli belleğimizden asla silinmeyecektir dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Bu duygu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, Yüce Rabbimizden Aziz Şehitlerimize rahmet Gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler vermesini niyaz ediyorum dedi.