30 Ağustos Zafer Bayramı ilçemiz de düzenlenen törenler ile kutlandı...

31/08/2015

30 Ağustos Zafer Bayramı ilçemiz Belediye tören alanını da Saat 09.00’da düzenlenen törenle kutlandı.

Törene, İlçe Kaymakamı Cihan KAYAALP, Jandarma Alay Komutanı Savaş TEKELİ, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçe Emniyet Amiri Mesut LÂÇİN, Daire Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Öğrenciler ile vatandaşlar katıldılar.

Atatürk Anıtına çelenk konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Astsubay Kd. Çavuş Fatih ÖZER yaptı.

Ardından Kaymakamlık makamında İlçemiz Kaymakamı Cihan KAYAALP, Jandarma Alay Komutanı Savaş TEKELİ ile Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN tebrikleri kabul etti.