İLÇEMİZDE YAPIMI BİTEN PAZARYERİ HİZMETE AÇILIYOR…

31/08/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN’ın girişimleri ve Kardeş Belediyemiz Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜNDAR’ın talimatlarıyla ilçemizde yaptırılan Kapalı Pazaryerinin açılışı 4 EYLÜL Cuma günü Saat: 11.30 de yapılacaktır.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Mevcut eski Pazaryerinin yıkılarak yerine Modern bir Pazaryeri yapılan 1200 m2 kapalı alana sahip olan içerisinde Düğün Salonu, Toplantı Salonu, Gelin Odası, Mutfak, Lavabolar ve Zabıta Evi bulunan bu çok amaçlı Pazaryerinin ilçemize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Kapalı pazaryeri Boztepe tarihinde bir ilk olacağını ifade eden Belediye Başkanımız, Belediye olarak bu tür hizmetlerin devam edeceğini ifade etti, “Bu hizmetler vatandaşlarımızın refahı içindir. Onların rahat etmesi, İlçeleri ile gurur duymaları ve ihtiyaçların giderilmesi için icra edilmektedir. Bu hizmetlerin devam edeceğine, dur durak bilmeden daha da katlanarak sürdürüleceğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Zaten bugüne kadar kısıtlı imkânlarla yaptığımız hizmetlerimiz ortadadır. Hem belediyemizin mali gücünü kuvvetlendirdik hem de ilçe tarihinin en önemli hizmetlerini ortaya koyduk. Bundan sonra daha güçlü bir Boztepe Belediyesi ve bu doğrultuda daha güçlü bir hizmet atağı olacaktır. ‘’ dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜNDAR’a yaptıkları yardım ve bu güzel yatırımdan dolayı teşekkür ederek şükranlarını sunduklarını belirtti.