Boztepe Belediyesi Osmangazi Spor ve Sosyal Aktivite Merkezi açıldı.

05/09/2015

İlçemize, Kardeş Belediyemiz Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle yapımı tamamlanan Kapalı Pazar Yeri ve çok amaçlı Kültür Merkezinden oluşan tesisimiz törenle açıldı.

Açılışa Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Kardeş Belediyemiz Osmangazi Belediyesini değerli Belediye Başkanı Mustafa DÜNDAR, 22.Dönem AK Parti Kırşehir Milletvekili Hacı TURAN, Kırşehir Belediye Başkan yardımcısı Veli ŞAHİN, İl Genel Meclis Üyesi Levent ALTUNTAŞ, Kırşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve Boztepe Belediyesi Meclis üyeleri , çok sayıda Boztepe halkı ve davetliler katıldı.

Açılış töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN;

Konuşmasında ; Kardeş Belediyemiz Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Sosyal Tesis ve Kapalı Pazar Yeri açılışına hoş geldiniz diyerek başladı. Belediye Başkanımız Biz bu yola çıkarken bir söz vermiştik Boztepe’nin layık olduğu en iyi hizmetleri getireceğimize ve bu uğurda asla durmayacağımıza ve yorulmayacağımıza dair. Onun için bir sözümüzün daha yerine getirmenin mutluluğu ve sevinci içerisineyiz. Bize bu sevinci yaşatan 22. dönem Milletvekilimiz Hacı TURAN’A ve 1299 yılında adaletin ve kardeşliğin tohumlarını atan Osmanlı Devletinin kurucu Padişahı Osman Gazinin torunlarından ve bu kardeşlik misyonunu üstlenmiş olan Kardeş Belediyemiz Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜNDAR beye şahsım ve İlçe halkım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi.

Değerli Boztepeliler idareciler Milletin efendisi değil hizmetkârıdır sözünü hiçbir zaman unutmadık, bu uğurda daima çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonrada nerede ne ihtiyacımız varsa belediye olarak koşmaya çalışmaya devam edeceğiz diyen Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Konuşmasının sonunda bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan Başta Kardeş Belediye Başkanımız Sayın Mustafa DÜNDAR’A Sayın Milletvekilimiz Hacı TURAN’A, yapımını üstlenen müteahhit firmaya, Osmangazi Belediyesi Personellerine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, dan sonra bir konuşma yapan Kardeş Belediye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa DÜNDAR; Kapalı Pazar yeri aynı zaman da gençlerimizin Spor yapabileceği, vatandaşlarımızın düğün ve cemiyetlerini düzenleyecekleri bir alan oldu, iki katlı kültür merkezi ile birlikte Boztepe ilçemizin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacağına inanıyorum’’ dedi.

Osmangazi Belediyesi, dünyaya barış ve kardeşliği yayan Osmanlı İmparatorluğu'nun kurulduğu, adını Osman Gazi hazretlerinden alan şehir, Dolayısıyla manevi sorumluğumuz çok fazla, bizler bu şuurla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonrada Kardeş Şehrimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çok amaçlı salonumuz Kapalı Pazar alanı fonksiyonunun yanı sıra gençlerimiz için spor alanı ihtiyacını karşılayan, vatandaşlarımızın düğün, cemiyet alanı ihtiyacına cevap veren bir yatırım oldu. Burada gençlerimiz düğün yapacak, çocuklarımız spor yaparak sağlıklı geleceğe hazırlanacak. Boztepeli hemşehrilerimiz konforlu Pazar alışverişi imkanına kavuşacak onun için siz kıymetli dostlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Projenin gerçekleşmesinde katkısı bulunan 22. dönem AK Parti Milletvekilimiz Hacı TURAN, da bir konuşma yaparak makamların gelip geçici olduğunu, asıl kalıcı olanın dostluk olduğunu dile getirdi. Har hafta Cuma günü kurulan pazarda tezgâh açan esnaf, kendilerini yazın güneşten, kışın kar ve yağmurdan koruyacak olan bu tesisin yapımında emeği bulunan Boztepe ilçemizin ve Belediyemizin kardeş Belediyesi Olan Osmangazi Belediyesine teşekkür etti ve bu tesisin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Program Kapalı Pazar Yeri ve çok amaçlı Kültür Merkezinin açılış töreninin ardından yapılan ikramlardan sonra  sona erdi.