İlçemiz Kapalı Spor Salonunda Kitap Fuarı Açıldı...

20/10/2015

Boztepe Gazi Osman ÖZTÜRK Orta Okulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen’’ Kitap Kumbaram’’ isimli kitap fuarı 19.10.2015 Pazartesi günü Saat 11.00 de Sayın Valimiz Necati ŞENTÜRK, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut. İl Emniyet Müdürü Sıtkı AKGÜL, Boztepe Kaymakamımız Cihan KAYAALP, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İl ve İlçe protokolü, Öğretmen ve Öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kitap Fuarının açılış töreninde konuşan ilçemiz Kaymakamı Cihan KAYAALP ve Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın önemine değindiler.

Kitap Fuarının düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, "Kitap Fuarı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanında onlara tasarruf ederek kitap alma alışkanlığını da kazandırmayı hedefliyor. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimiz, kendileri için bugüne özel olarak hazırlanan kumbaralarda biriktirdikleri paralar ile kitap alacaklar. Fuarın açılmasında emeği geçen İlçe Kaymakamlığımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, Boztepe İlçesinde düzenlenen Kitap Fuarına açılışını gerçekleştirip bazı kurum ve kuruluşlar da incelemelerde bulundu.

Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, Kitap Fuarındaki kitapları inceledikten sonra İlçe Halk Eğitim Merkezi ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya gelerek burada bir süre Öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN’nı makamında ziyaret ederek Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN ’dan   Belediyemizin yaptıkları işler ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, İlçemiz merkezinde geçerek burada Esnaf ve vatandaşlarla yaptığı sohbetin ardından ilçemizden ayrıldı.