Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN,dan 10 Kasım mesajı...

09/11/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN,10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 77. Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk, milleti ile birlikte girdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesinde işgalci güçlere karşı büyük bir direniş göstermiş, kazandığı büyük başarılarla dünyaya örnek olmuş, milletinin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Ulu Önderimiz, “Kurtuluş Savaşı” ile Türk milletinin ismini tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış, “Cumhuriyet” ile de bizlere çağdaş uygarlığın kapılarını açmış, yüzyılın deha devlet adamlarından biridir.

Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilke ve devrimleri, çağdaş uygarlık yolunda yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Böyle bir lidere sahip olmanın ayrıcalığı ve onuru hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyüktür. O'nu anlamak, O'nun düşüncelerini, ilke ve devrimlerini yaşatmak bizlerin en büyük görevidir. Bu bağlılığın ve inancın gelecek nesillere aktarılması ise en önemli amacımız olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 77. yılında, gönlümüzde ölümsüzleşen, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha Saygı, Minnet ve Şükranla anıyoruz dedi.