Belediyemiz Hizmet Binamızın Dış Cephesini yeniliyoruz…

28/11/2015

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN,  Boztepe Belediyesi olarak güzel ve modern bir ilçe görünümüne kavuşmak için uğraşırken vatandaşlarımıza hizmet verdiğimiz Belediye Hizmet Binamızın aradan geçen zaman içerisinde yıpranmasının ve dış yüzeyinin eskimesinin ardından  Belediyemize ve ilçemize yakışır bir şekilde dış cephesini yenilediklerini kaydetti.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Yenilenmesine karar verdiğimiz binamızın dış cephesi Plastik dış kaplama sistemi ile kaplandı, Böylece Belediye Başkanlık binası hem estetik bir görüntüye sahip oldu hem de yapılacak yalıtım çalışmalarıyla ısı ve enerji tasarrufu sağlamış olacağız dedi.

Uzun ömürlü, ekonomik, estetik ve hafif olması sebebiyle Plastik cephe ile kaplanacak binamızın tamamı TSE standartlarına uygun ısı yalıtımlı malzemeler ile kaplanacak olan cephe, Isıtma ve Soğutma maliyetlerinde büyük bir azalmaya sebep olacak ve yeni modern bir Belediye görüntüsüne kavuşmuş olacak dedi.