YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ….

15/12/2015

Altyapı çalışmaları sırasında tahrip olan yolları onardıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 2015 yılı sonunda da çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti;

“Belediyemiz bütçesinin elverdiği şekilde kilit parke taşı döşeme çalışmalarımıza devam ediyoruz  “Kent estetiği bakımından oldukça güzel bir görüntü oluşturan kilit parke çalışmaları, İlçemizin genelini ve güncelini etkileyen çalışmaların başında geliyor. İlçe halkının mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır. Ekiplerimiz ilçemizin de aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Bizler de sık sık bu çalışmaları yerinde görüyor eksiklerimiz tespit ediyoruz. Zaman zamanda halkımızın beklentilerine kulak verip yapılmasını istediklerini çalışma programlarımıza dâhil ediyoruz dedi.

Bu çalışmalar kapsamında son olarak İlyas Kâhya Caddesine 3000 m2 ve Çiğdem Caddesine de 2000 m2 Kilitli Parke Taşı ile döşendi. Kilitli parke taşı döşenmesiyle vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde yolda yürüyebilecekleri gibi yollarımız daha modern hale gelmiş olacak. Çalışma yaptığımız mahallerimiz güzel bir görünüme kavuşuyor ve yapılan çalışmalarla ilçemize hem modern bir kimlik kazanıyoruz, hem de insanımızın layık olduğu şekilde yaşamalarına katkı sunmuş oluyoruz.

Ayrıca Vatandaşlarımızın Belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri memnuniyetle karşıladığını, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN’A aktardıklarını belirten Belediye Başkanımız İnsanları mutlu ve yarınlarından da umutlu bir Boztepe’ ye kavuşturmak için başlatmış olduğumuz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Hizmet kervanımız hızla ilerliyor HERŞEY BOZTEPEMİZ İÇİN ”dedi.