Öğrencilerden 23 Nisan Dolayısıyla Belediye Başkanımıza Ziyaret…

22/04/2016

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Gazi Osman ÖZTÜRK Ortaokulu Öğretmenleri eşliğinde iki Öğrenci Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN’ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımızı ziyarete gelen Öğrenciler, Boztepe için yapılmasını istedikleri projelerini söyleyerek, Belediye Başkanı olarak neler yapılacağı konusunda fikirlerini dile getirdiler. Ayrıca yapılmasını istedikleri çevre ile ilgili projelerini ve hazırladıkları sorularını Belediye Başkanımıza ileterek bu sorular hakkında bilgi aldılar.

Neşeli ve keyifli geçen ziyarette Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, da tüm Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak,  ziyarete gelen Öğretmen ve Öğrencilere teşekkür edip çeşitli hediyeler sundu.

Öğrencilerde Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN ‘nı 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Boztepe Kapalı Spor Salonunda yapacakları kutlamalara ve etkinliklere davet ettiler.

Karşılıklı memnuniyet, başarı, dilek  temennileri ve çekilen hatıra fotoğrafı ile yapılan ziyaret sona erdi.