Boztepeli Kadınlarımızın yapmış oldukları El işi sergisi açıldı.

04/05/2016

Boztepe Halk Eğitim Merkezi’nin öncülüğünde Boztepeli Kadınlarımızın yapmış oldukları El emeği Göz nuru El işi, Oya, Pike, Nakış sergisi İlçemiz Kapalı Spor Salonunda açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamımız Cihan KAYAALP, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet ÇOBAN, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, , İlçemiz Daire Müdürleri ve İlçemiz Halkı katıldı.

İlçemiz kadınlarının bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları açılan sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sundular. Sergiyi gezen Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, sergide yer alan eserleri çok beğendiğini, Her biri birbirinden güzel ve değerli el emeklerini ortaya çıkaran tüm kursiyerleri tebrik ediyor, Kadının elinden çıkan her işin aynı güzellikte olduğunu belirterek, kursiyerleri ve serginin açılmasını organize eden herkesi kutladığını belirtti.

Program açılış konuşmalarının yapılması, Öğrencilerin Hazırlamış oldukları Müzik Gösterisi, Halk Oyunları gösterisi, Kursiyerlere destek olan kurum ve kuruluşlara plaketlerin verilmesi ve kursiyerlere sertifikaların verilmesinin ardından serginin açılışı yapıldı. Sergi üç gün açık kalacağı bildirildi.

Sergi Bayanların misafirler için hazırlamış oldukları ikramların ardından son buldu.