2015–2016 EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI ALİ AĞAOĞLU ANAOKULU OKUL ÖNCESİ EGİTİM ŞENLİKLERİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

01/06/2016

Ali AĞAOĞLU Anaokulu Öğretmen ve Öğrencilerin hazırlamış oldukları Okul Öncesi Şenlik Programı İlçemiz Gazi Osman ÖZTÜRK Konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçe Alay Komutanımız Ahmet ÇOBAN İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemil DÜĞER, çok sayıda İlçemiz Halkı, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Program Aziz Şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Anaokulu Öğrencilerimizden Yiğit DALGALI ve İrem İLHAN  ‘’ Hoş geldiniz’’ şiirinin okunması ile devam edildi.

Ardından Anaokulu Öğrencilerimizin büyük bir emek ve özveriyle hazırlamış oldukları ‘’ Mehteran ‘’ gösterisi, Ali AĞAOĞLU Anaokulunu slayt gösterisi  ‘’Elma Kurdu ‘’ gösterisi,  Ana Okul Öğrencilerinden Sümeyye GEVREK tarafından hazırlamış olduğu şiirin okunması ve bir birinden güzel gösterilerin ve dansların sergilenmesinin ardından Anaokulu Öğrencilerin mezuniyet belgelerinin dağıtılması ve Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN tarafından Anaokulu öğrencilerimize dağıtılan çeşitli hediyelerin ardından gösteri programı sona erdi.

Ben bir çocuğum

Çöpten bir at yaparım.