Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Babalar Günü mesajı...

17/06/2016

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, yayınladığı mesajında; Baba, bir evladın hayatı boyunca verdiği güven ve şefkat duygusuna muhtaç olunan varlıktır. Bir baba olarak evladın babaya bağlılığını, babayı bir sığınak gibi görmesinin ne denli bir duygu olduğunu, aynı şekilde bir evlat olarak baba özleminin ne denli yaşandığını da idrak ediyoruz.

Yaşamın getirdiği güzellikler içerisinde, ebeveynlerin şefkatine muhtaciyeti daim olan baba, bir gün mutlak gerçekler içerisinde olan 'fani dünyanın sonunu' tadacak olsa da, bu yaşanmışlık bir evlat için ziyadesiyle baba duygusunu anlamaya yetecektir.

Babalar; güveni, anlayışı, ilkeli olmayı, doğru yaşam yolunu göstermeyi, iyi örnek olmayı, yönlendirmeyi ve otoriteyi temsil eder. Bizler babalarımızdan; doğruluğu, dürüstlüğü, erdemi, bilgeliği, yetkinliği sevgileri ve şefkatleri ile harmanlanmış olarak aldık. Babalar her zaman hayranlığın, örnek olmanın, onurlu ve özgür olmanın, olumsuzluklar karşısında güçlü ve dayanıklı olmanın, asaletli olmanın iyi birer örneği oldular.

Babalarımız yılmadılar, pes etmediler, bizler için dimdik ayakta durdular. Bizlerin üzerine düşen görev de budur, hayatımız boyunca iyi bir baba olmak, yılmadan, usanmadan, evlatlarımızın sorunlarına çözümcü ve ortak olarak ilerlemek, bu yolda irdeleyerek yürümek. Baba, toplumumuzda; aile birliğini sağlar, milli ve manevi değerlerimizin paylaşılmasını, korunmasını ve geleceğe taşınmasını sağlar. Her çocuk, annesinin sevgi ve şefkati altında büyüdüğü gibi, babasının da sevgi, cesaret ve bilgelik pınarından beslenir.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Bir baba olarak başta hemşerilerimin olmak üzere tüm Babalarımızın ve Baba adaylarımızın Babalar Gününü kutluyorum dedi.