Yeni Su Kuyuları Açma Çalışmalarına Başladık...

29/06/2016

İlçemizde mevcut Su kuyularından çıkan suyun yetersiz gelmesi nedeniyle yeni Su Kuyuları açma çalışmalarına başladık.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, yaptığı açıklamada; İlçemizde  özellikle yaz aylarındaki içme suyu yetersizliği ve Boztepe halkını daha sağlıklı, temiz ve kaliteli içme suyuna kavuşturmak ve su sıkıntısının önüne geçmek adına İl Özel İdaresi Müdürlüğü tarafından yeni içme Su Kuyularının kaynak araştırmalarına başlandık.

Bu kapsamda İlçemiz Alapınar mevkiinde sürdürülen çalışmalarımız bitmek üzere 80 metre derinlikte açılan İki adet kuyulardan her birinden saniyede 20 litre su alınması beklenmektedir. Bu kuyulardan çıkan suyun testlerden geçirdikten sonra elde edeceğimiz sonuçlar neticesinde Su veren içme suyu depolarımıza bağlayıp şebekelerimize en kısa sürede aktarımını sağlayacağız. Böylelikle yaz dönemlerinde oluşan su sıkıntılarını azaltmış olacağız.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Bu kapsamda İl Özel İdaresi Personellerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim dedi.