İlçemizde 364. Kısa dönem Askere gidecek olan gençlerin Asker Duası yapıldı…

29/07/2016

364. kısa dönem Askere gidecek olan gençlerin Askere Uğurlama ve Asker Duası, Belediye Başkanlığımızın önünde, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçemiz Jandarma Alay Komutanı Ahmet ÇOBAN, Boztepe İlçe Müftümüz Talat İLKBAHAR, İlçemiz Cami İmamları, Müezzinleri ve Boztepe haklının yoğun katılımı ile Belediyemiz önünde yapılan Dualar ve Okunan Salavatlar ile gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Askere gidecek gençlere hayırlı teskereler dileyerek;

Ülkemiz, içeride ve dışarıda zor günler geçirirken, ülkenin milli birlik ve beraberliği için binlerce sivil ve asker şehit verilirken, emperyalist ülkeler ile karanlık güçlerin emellerine hizmet ederek, ülkemize ihanet eden hain yapılar kahrolmaya, perişan olmaya mahkûmdur.

Tek Bayrak, Tek millet, Tek devlet, Tek vatan olma yolunda bir kez daha tarih yazan aziz MİLLETİMİZİ, Seçimle iş başına gelmiş Hükümetine, Devletin haremi namusu olan başta Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere Emniyet teşkilatına ve diğer bütün kurumlarına canı pahasına sahip çıkmıştır.

Bu uğurda şehit verdiğimiz Polislerimize ve Askerlerimize, sivil vatandaşlarımıza Cenab-ı Hakk'tan rahmet, içten ihanete uğradıklarını görür görmez halkının yanında mücadele veren Silahlı Kuvvetlerimize, milletimize başsağlığı diliyorum.

Bugün burada 3 gencimiz askere gidiyor. En büyük temennimiz, bayrağımızın, vatanımızın korunmasıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruyup, Bayrağımız bu topraklarda ilelebet dalgalanmasıdır. Vatan için sınırda nöbet sırası sizde. Artık siz vatanın bağrından çıkan ve her birinizin ortak adı olan Mehmetçik ismini aldınız Genç kardeşlerimizin güle güle gidip güle güle gelmelerini temenni ediyor, hayırlı teskereler diliyorum dedi.