Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN ‘ dan Milletvekillerimize teşekkür…

26/08/2016

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, ‘’14 km uzunluğunda tek yol standartlarında ( Platform Genişliği = 10 mt )  Boztepe – Kırşehir Kervansaray yolu proje çalışmaları tamamlanarak onaylanmıştır.’’ dedi. Yol yapım maliyetinin 15.000.000 TL olarak ön görülmekte olup Eylül ayına kadar yol yapım sözleşmesinin imzalanıp yol yapım çalışmalarına başlanacağını belirtti. İlçemiz ile Kırşehir arasında bağlantı sağlayacak bu yolun hem yolculuk konforunu ve kalitesini artıracak hem de yolculuk süresi virajların ve dönemeçlerin düzeltilmesiyle yolculuk süresi kısalacak dedi.

Ayrıca 2016 yılı içerisinde ilçemiz için yapacağımız projelerden de bahseden Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Halkın teveccühünü kazandığımız için hep ilçemize yeni hizmetler yeni yatırımlar kazandırmaya çalışıyoruz. İlçemize İmam Hatip Orta Okulu yapılıyor, Kalede Peyzaj çalışmalarımız, Parklarımızda düzenlemeler devam ediyor, daha önce bir kısmını yer altına aldığımız elektrik tesisatının kaldığı yerden devan edip yer altına alınmasını sağlıyoruz. Küçük ama güzel bir ilçeyiz İlçemizi yeşillendirmek için çalışıyoruz bu yıl yaptığımız projelerle 20.000 ağacı toprakla buluşturduk. Yine bu yıl içerisinde Lale Caddesi ve Şirinler Caddesi ile Tören Alanı taş döşemesini yaptık,  bundan sonrada Kilitli Parke Taşı ile yol yapım çalışmalarına devam edeceğiz.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, bunların hepsinin güzel ilçemiz Boztepe’mizi daha güzel daha yaşanır bir ilçe haline getirip rahat ferah ve huzurlu bir ilçe yapmak için olduğunu belirti.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN; Bu yol proje çalışmalarında ve ihale aşamasında bizleri yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen Sayın Milletvekillerimiz Mikail ASLAN ve Sayın Salih ÇETİNKAYA başta olmak üzere,  emeği geçen destek veren yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederken bu yapılacak yolumuzun İlçemize hayırlı olmasını dilerim dedi.