Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN , Kurban Bayramı mesajı...

09/09/2016

Boztepe Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN , Kurban Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN mesajında , Dini bayramlar Müslümanların birbirine kenetlendiği, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba dost ve komşuların ziyaret edildiği Mübarek günlerdir.

"Sevginin, vefanın, sadakatin ve fedakarlığın sembolü olan bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.  Kurban Bayramında bizlere, Hz. İbrahim ve İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatan Kurban ibadeti, bir yandan kişinin Allah’a yakınlaşmasını simgelerken, diğer yandan toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar.

İyiliğin, sevginin açmadığı kapı yoktur. Dayanışma ve sevgi dostluğun direği, insanlığın gereğidir. Sahip olduğumuz imkanları ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak bizim örfümüzün temel şiarlarındandır dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN , Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum."dedi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN ayrıca ilçemizde yapılacak bayramlaşmanın Bayramın 2. günü Belediyemiz Hizmet binasında  Saat:11.00 – 13.00 arsında yapılacağını bildirdi .