Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN ‘dan eğitim öğretim yılı mesajı…

19/09/2016

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 2016–2017 eğitim-öğretim yılının Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 19 Eylül'de başlayacak 2016–2017 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle yeni eğitim - öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız, şunları kaydetti: "Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Boztepe Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin adımlarla ulaşmak için en önemli yatırım alanımızın eğitim olması gerektiği inancı ile hareket eden Boztepe Belediyesi, çocuklarımızın gelişmiş ülkelerdeki yaşıtlarıyla rekabet edip başarılı olabilmesi için var gücüyle eğitime destek vermeye devam edecektir."

Ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşması için bilgiyi üreten bir nesil yetiştirmek zorunda olduğuna dikkati çeken Belediye Başkanımız, "Türkiye'nin modern dünyanın öncüleri arasındaki yerini almasına katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek için bundan önce olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için yatırımlarımız hız kesemeden devam edecektir. Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2016–2017 eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.