2016 yılı sonlarına doğru da çalışmaların aralıksız devam ediyoruz...

29/09/2016

Altyapı çalışmaları sırasında tahrip olan yolları onardıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 2016 yılı sonlarına doğru  da çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

Belediyemiz bütçesinin elverdiği şekilde Kilit Parke Taşı Döşeme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu an çalışmaların yapıldığı yolda ayrıca altyapı sorununu da çözerek ilerde yaşanması muhtemel sıkıntıların önüne geçmeye çalıştık. İlçemizde yol çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. İlçemizde mevcut olan mahallelerin birçok sokağı kilitli parke taşı ile döşendi.

Yapımı devam eden Lale Caddesinin de birkaç ğün daha süreceğini tahmin ediyoruz, Bu çalışmamızın da tamamlanmasının ardından bu yolu kullanan vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtularak rahat bir nefes almış olacaklarını belirtti.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN,  Bütün çabamız ilçemizi yaşanabilir kılmaktır. Tek gayemiz çalışmalarımızda Hakk'ın ve Halkın rızasını kazanmaktır dedi.