Boztepe’de okullar tatil…

09/01/2017

Kırşehir Valili tarafından alınan kararla, İl Genelinde bulunan tüm İlköğretim Okulları ve

Liseler, 9 Ocak Pazartesi günü tatil edildi.

Yoğun kar yağışı ve etkili tipi nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü Kırşehir merkez ve Boztepe İlçemiz de olmak üzere tüm ilçelere bağlı kasaba ve köylerde okullar tatil edildi.

Alınan meteorolojik tahminler çerçevesinde, ilimiz genelinde devam eden kar yağışının yarın da etkisini sürdüreceği, hava sıcaklığında yaşanacak aşırı düşüşe bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiğinden

9 Ocak Pazartesi günü Milli Eğitime bağlı ilçemiz genelindeki Okul öncesi, İlk, Orta ve Lise okulları ile eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmesi kararlaştırılmıştır.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden Hamile ve Engelli olanların da aynı tarihte idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.