Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN' Cumhuriyet Caddesi ve Kırşehir Caddesinde yapılan işlemler hakkında bilgi verdi...

03/04/2017

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Belediyemiz çalışmaları hakkında bilgi vererek   ‘‘Önemli olan Boztepeli vatandaşlarımız memnuniyeti dedi ’’

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN ; “Belediyemiz bütçesinin elverdiği şekilde Kilit Parke Taşı Döşeme çalışmalarımıza devam ediyoruz  “Kent estetiği bakımından oldukça güzel bir görüntü oluşturan Kilit Parke çalışmaları, İlçemizin genelini ve güncelini etkileyen çalışmaların başında geliyor.

İlçe halkının mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır. Ekiplerimiz ilçemizde aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Bizler de sık sık bu çalışmaları yerinde inceliyor eksiklerimiz tespit ediyoruz. Zaman zamanda halkımızın beklentilerine kulak verip yapılmasını istediklerini çalışma programlarımıza dâhil ediyoruz.

Bu çalışmalar kapsamında son olarak İlçemizin en uzun Caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesinden hem kaldırım düzenlemesi hemde yolumuzu da Kilitli Parke Taşı Döşeme işine başladık, Ayrıca İlçemizin giriş noktası olan Kırşehir Caddesinde de yol ortasında bulunan Bordürlerimizi yenileyip kaldırım düzenlemesi çalışmaları yapıyoruz. Kilitli Parke Taşı döşenmesiyle yaptığımız yolarımızda vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde yolda yürüyebilecekleri gibi yollarımız daha modern hale gelmiş olacak. Çalışma yaptığımız Caddelerimiz ve Mahallerimiz güzel bir görünüme kavuşuyor ve yapılan çalışmalarla hem modern bir kimlik kazanıyoruz, hem de insanımızın layık olduğu şekilde yaşamalarına katkı sunmuş oluyoruz dedi.

Ayrıca Vatandaşlarımızın Belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri memnuniyetle karşıladığını, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN’A aktardıklarını belirten Belediye Başkanımız İnsanları mutlu ve yarınlarından da umutlu bir Boztepe’ ye kavuşturmak için başlatmış olduğumuz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz.

Hizmet kervanımız hızla ilerliyor HERŞEY BOZTEPEMİZ İÇİN ”dedi.