Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Anneler Günü Mesajı...

14/05/2017

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Annelerimizin hatırlanmalarının yalnızca bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, bütün annelerin Anneler Günü'nü canı gönülden kutladığını bildirerek şunları söyledi:

"Cennet anaların ayakları altındadır" hadis-i şerifini de hatırlatan Belediye Başkanımız  Ramazan AYDIN , "Bizim için her şeye katlanan, her zaman yanımızda olan ve bizleri daima koruyan annelerimiz, insanlığın var oluşundan bugüne kadar sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin, özverinin sembolü olmuştur"

Her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, sabır abidesi annelerimiz, en büyük değerlerimizdir. Geleceğimizin hazırlayıcısı olan annelerimizin yol göstericiliğine ve öğütlerine birer evlat olarak her yaşta büyük ihtiyacımız bulunuyor.

Annelerimizin en değerli hazinemiz olduğunu asla unutmadan onlara her zaman saygıyla yaklaşmamız da en öncelikli sorumluluğumuzdur. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, büyük emeklerle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyor tüm Annelerimizin ellerinden öpüyorum dedi.