Boztepe Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

14/07/2017

Belediye Başkanımız mesajında; Tüm Dünya’nın yakından bildiği gibi hain FETÖ terör örgütü, bu Devlet sayesinde bir yerlere gelmiş, bu Milletin vergileriyle maaşlarını alan  hainlerle kalleşçe devlet imkânlarını kullanarak, bu milletin paralarıyla alınmış olan silahlar, tanklar, uçaklar ve helikopterlerle 15 Temmuz 2016 gecesi bu millete kalleşçe saldırmış ve devleti ele geçirmeye çalışmıştır.

Fakat 15 Temmuz gecesi ülkemizin birliğine, devletimizin bütünlüğüne kast etme cüreti göstererek, bu milletin evlatlarına, tankı ile tüfeği ile kurşun sıkacak kadar aşağılaşmış FETÖ terör örgütünün yaşattıklarını hep beraber gördük ve müşahede ettik. Bu hainlerin ne kadar zalimleşebileceklerini hep beraber idrak ettik. Milletimizin ve devletimizin şanlı tarihinden aldığı feraset, milli ve manevi değerlerimizin kazandırdığı iman ve cesaretle bu kahpe girişimi hep birlikte bertaraf ettik.

Tankların, tüfeklerin, savaş uçaklarının karşısında Türk Bayraklarıyla, çıplak elleri ile karşı koyan aziz milletimizin dirayeti ve cesareti Türk ve Dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Bu bağımsızlık örneği asırlar boyunca da unutulmayacaktır. Türk milleti esareti kabul etmektense, aşığı olduğu şehadete gözü kırpmadan yürüyen, vatanı ve bayrağı için en değerli varlığı olan canını feda eden asil bir millettir.

Bu vesile ile 15 Temmuz gecesi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Birincisini andığımız bu günde olduğu gibi her yıl 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Günü’nde kendilerini hassaten yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.

Tarihinde birçok savaş görmüş olan bu aziz millet bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem içeride ki hem de dışarıda ki hainlere bu memleketi asla teslim etmeyecektir.

Ya İstiklal Ya Ölüm şiarıyla 15 Temmuz akşamı meydanları boş bırakmayarak hainlere ve kalleş işbirlikçilerine meydanları dar eden, birlik ve beraberliğimizin bozulmadığını aksine pekiştiren, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla adeta kurşunlara meydan okuyan aziz milletimize ve  Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığı ve bütünlüğü için hayatlarını feda eden ve kahraman gazilerini minnet, sevgi ve duayla anıyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun dedi.