Belediye Başkanlığımız tarafından düzenlenen 6. Hasat Festivali, 21 Temmuz Cuma günü binlerce kişinin katılımıyla kutlandı...

24/07/2017

Hasat Festivalimize Kırşehir Valisi Necati ŞENTÜRK, Kırşehir Milletvekili Salih ÇETİNKAYA, Boztepe Kaymakamımız Sedat ÖZDEMİR, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa KENDİRLİ, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros DULKADİROĞLU, Sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, Daire Müdürleri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Festivale gelen misafirlerimizi davul-zurna ekibi ile karşılandı. Festival süresince gün boyu çocuklar için şişme oyun parkları kuruldu. Animasyon yarışmalarından sonra yöresel yemek ikramında bulunuldu. Halk oyunları ve Ankara Kaşık Ekibi'nin gösterilerinden sonra Kırşehir Abdallar Topluluğu sunumunu gerçekleştirdi. TRT Sanatçısı Zeynep Cihan'ın konseri sırasındaki havai fişek gösterisi büyük ilgi topladı.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Festivalin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle düzenlendiğini belirterek, kutlamalara katılan misafirlerimize teşekkür etti.

Festivalde konuşan Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Boztepelilerin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerde dayanışma ve kaynaşmanın amaç edinildiğini söyleyerek, Boztepelilerin tarihin hiçbir döneminde devletine asi olmadığını ve hain yetiştirilmediğini söyledi.

Hasat festivaline katılan herkese teşekkür eden Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN'dan sonra konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Sayın Salih ÇETİNKAYA, ise Türkiye’yi baş eğdirmeye çalışan güçlerin olduğunu ve Türkiye'nin zor günler yaşadığını anlattı. Milletvekili Çetinkaya, “Türkiye’yi güçlü yapan sağduyunuz ve düşünceleriniz. PKK, FETÖ, dünyanın ne kadar gücü varsa hepsi bize şuanda karşımızda. Ama Türkiye’yi baş eğdiremiyorlar, sizlerin sayesinde de baş eğdiremeyecekler. Türk Milleti'nin başı öne eğilmesin diye mücadele ediliyor. Gelecek yıllar, Türklerin yılı olacak. Buna inanabilirsiniz. Türkler, nasıl geçmişte güçlü idiyse bundan sonrada güçlü olacak.

İçimizde ki bu hainleri attığımız için teröristler asker ve polisimizden korkuyor. FETÖ’cüler bunca yıl ikili oynadı. Hainleri içerimizden temizliyoruz. Mağdur edebiyatı yapıyorlar bunlara asla inanmayın. Burada mağduriyet yok. 15 Temmuz’da istediklerini elde etselerdi sizi bizi tutuklayacak ve zulüm yapacaklardı. Bunlara inanmayın. Özgürlüğünüz ve devletiniz yoksa namusunuz olmaz" diye konuştu.

Kırşehir Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, “Asil bir milletin mensuplarıyız. Boztepe toprakları ‘Kan düşse can bitecek’ bu bereketli topraklara kan dökülse can biter. O kadar bereketli ki bu topraklar, yamula barajından bu topraklar sulandığı zaman 5–6 yıl içerisinde bu topraklar da can bitecek. 1’e 50, 1’e 100 üretim alınacak inşallah, bu topraklar asla ve asla terk edilecek topraklar değil” dedi.

Boztepe’de bulunan çiftçiye de tavsiyede bulunan Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, bereketli toprakların terk edilmemesi gerektiğini belirtti ve çiftçinin bir elinin toprakta olduğunu ifade etti.

Festivalimize gelen misafirlerimiz Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN’A,  teşekkür ederek gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenip güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.