İlçemize DOĞAL GAZ yapımı EPDK tarafından 2018-2019 Yılı yatırım programına alındı...

20/12/2017

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından İlçemize yapılması planlanan DOĞAL GAZ Projesinin 2018–2019 yılı yatırım programına alınmış olduğunu bildirdi. Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, bu kapsamda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu görüşmelerimizde bizleri yalnız bırakmayan yardımlarını esirgemeyen ve daima yanımızda olan Sayın Milletvekillerimiz Mikail ASLAN ve Salih ÇETİNKAYA’ ya teşekkür ettiklerini bildirdi.

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, DOĞAL GAZ projesinin İlçemize Hayırlı Olması temennisinde bulundu.