Boztepe ilçemizde Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU coşkusu…

25/01/2018

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN Boztepe Halkını Nihat HATİPOĞLU hocamızla ile buluşturdu. Boztepeliler Prof Dr. Nihat HATİPOĞLU hocamız ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU, Boztepe Belediyemiz tarafından organize edilen “EL METİN” programı dolayısıyla Boztepelilerle buluştu. Programa Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçemiz Kaymakamı Sedat ÖZDEMİR ve 24.01.2018 Çarşamba Akşamı İlçemiz Boztepe Kapalı Spor Salonu’nda Saat: 19.00 da yapılan programda konuşan Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, “Böyle bir etkinliği ilçemizde yapmakla sevinç ve gurur duyuyoruz.

Güzel Boztepe’mizin bu tür etkinliklere her zaman ihtiyacı olduğunu biliyoruz. İnşallah elimizden geldiği müddetçe bu tür etkinlikleri yapmayı planlıyoruz. Boztepe'de hizmetleri götürdüğümüz gibi, kültürel faaliyetlerde de bulunuyoruz. Sayın Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU hocamızı sizlere inşallah muhteşem bir konferans verecektir. Hepinize Güzel bir gece geçirmenizi diliyor. Bu Soğuk ve Karlı havaya rağmen buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan siz değerli İlçemiz halkına çok teşekkür ediyorum güzel bir gecemizi diliyor  ” dedi.

Prof Dr. Nihat HATİPOĞLU hocamız ve Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Kemal BACAK tarafından   İlçemiz Boztepe Kapalı Spor Salonu'nda binlerce Boztepelinin katıldığı programda Peygamber efendimizin hayatı ve yaşam tarzı anlatıldığı güzel bir konferans verildi.

Program sonunda Boztepe Belediye Başkanı Ramazan AYDIN ve İlçemiz Kaymakamı Sedat ÖZDEMİR tarafından Prof Dr. Nihat HATİPOĞLU ’na ve Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Kemal BACAK’A çeşitli hediyeler takdim edildi.