İlçemiz Gazi Osman ÖZTÜRK Çok Programlı Anadolu Lisesinde ‘’İkaz-Alarm Tatbikatı’’ve Personel Tahliye Tatbikatı düzenlendi...

06/03/2018

Bugün sabah Saat 10.30 da İlçemiz Gazi Osman ÖZTÜRK Çok Programlı Anadolu Lisesinde  ‘’İkaz-Alarm Tatbikatı’’ve Personel Tahliye Tatbikatı düzenlendi.

Olası bir Deprem, Yangım ve Afet durumunda okullarımız Öğrencilerinin yapılması ve alması gereken tedbirler hakkında uygulamalı bir eğitim verilerek yapılan tatbikata Belediyemiz İtfaiye Birimi Ekipleri, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Ekipleri,  İlçemiz Emniyet Birimleri ve 112 Hızı Acil Servis Personellerinde katılımı ile yapılan tatbikat başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.