İlçemizde 1998 / 3 Tertip Askere gidecek olan gençlerin Asker Duası yapıldı…

01/09/2018

İlçemizde 1998 / 3 Tertip Askere gidecek olan gençlerin Asker Duası yapıldı…

İlçemizde bugün Cuma Namazı sonrasında 1998–3 tertip Askere Gidecek olan gençlerimizin Asker Duası Belediye Başkanlığımız önünde Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Sayın Mustafa KENDİRLİ, Boztepe İlçe Müftümüz Emin YÜKSEK, İlçemiz Cami İmamları, Müezzinleri ve İlçemiz Halkının katılımı ve yapılan dualarla gerçekleşti.

Bizler Askere gidecek Gençlerimize hayırlı teskereler diler, sağ salim İlçemize, Ailelerine kavuşmalarını Cenabı Allah' tan dilerken Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, “Bugün burada 6 Gencimiz askere gidiyor. En büyük temennimiz, bayrağımızın, vatanımızın korunmasıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruyup, Bayrağımız bu topraklarda ilelebet dalgalanmasıdır. Vatan için sınırda nöbet sırası sizde. Artık siz vatanın bağrından çıkan ve her birinizin ortak adı olan Mehmetçik ismini aldınız Genç kardeşlerimizin güle güle gidip güle güle gelmelerini temenni ediyor, Hayırlı teskereler diliyorum.” dedi.