Kırşehir Valimiz Sayın İbrahim AKIN’ dan Boztepe İlçemize ziyaret.

05/11/2018

Cuma günü İlçemize gelen Sayın Valimiz İbrahim AKIN’ı İlçemiz Hükümet Konağı binası önünde Kaymakamımız Nurullah Cemil ERCİYAS, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçemiz Alay Konutanı, İlçemiz Emniyet Amiri ve daire Müdürleri karşıladı.

İlk önce Hükümet Konağı binasında bulunan Resmi daireleri tek tek gezen valimiz burada bulunan Kurumları ziyaret ederek biz dizi incelemelerde bulundu. Burada çalışan Memurlar ve Resmi işlemler için burada bulunan ilçemiz halkı ile bir süre sohbet ederek kurum amirleri tarafından çalışmalar hakkında kurumlardan bilgiler aldı. Kaymakamımız Nurullah Cemil ERCİYAS’I da makamında ziyaret eden Sayın Valimiz İlçemiz hakkında bilgiler aldı.

Kurum ziyaretlerinden sonra Belediye binamıza geçen Sayın Valimiz İbrahim AKIN’ı, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN tarafından belediye binamız önünde karşılayarak makama geçildi. Burada Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, Sayın Valimize İlçemize yapmış oldukları bu güzel ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek İlçemiz de devam eden yatırımlar,  Belediyemizin yapmış oldukları çalışmalar ve ilçemiz halkın geçim kaynakları hakkında bilgiler aktardı. Tarım ve Hayvancılığın merkezi olarak daha da gelişip kalkınabilir bir ilçe haline gele bilmek için uğraştığımızı aktaran Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN,  yürütülen çalışmalar için Sayın Valimizin de desteğini istedi.

Sayın Valimiz İbrahim AKIN’da yaptığı konuşmada, devam eden yatırımlar hakkında yerinde bilgiler almak için ilçelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, Tarım ve Hayvancılığın büyük ölçüde yapıldığı  ve geçiminin çoğunluğunu tarım ve hayvancılıktan sağlayan Boztepe İlçemiz için daha da gelişip daha kalkınabilir bir ilçe haline gelmesi için ellerinden gelen tüm yardımların yapılacağını belirtti.

Ziyaret yapılan ikramların ardından, Yapımı devam eden  İlçemiz yeni Emniyet Müdürlüğü denetimi sonrası  Sayın Valimizin İlçemiz gezisi sonrası sona erdi.