Daha Yeşil Bir Türkiye için 10 Milyon Öğrenciye 10 Milyon Fidan…

12/11/2018

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında “ Fidanlar Fidanlarla Büyüyor” ağaç dikme etkinliği 06.11.2018 Salı günün İlçemiz Bağbaşı Mahallesi Kızılkaya mevkiinde gerçekleştirildi.

Ağaç dikme etkinliğine İlçe Kaymakamımız Sayın Nurullah Cemil ERCİYAS, Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet DUMAN, Emniyet Amir V.Cuma Erman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Konuralp USTA, İlçe Milli Eğitim Şb. Md. Cemil DÜĞER, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Cem EMİRZEOĞLU ve Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hüseyin BAKİ’ nin katılımı ile 250 adet ağaç fidanı dikimi gerçekleştirildi.

İlçemiz Mehmetçik İlkokulu, Boztepe Ortaokulu ve Şehit Mustafa Gevrek Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar tahsis edilen alana ağaç diktiler. Ülkemizin yeşil dokusunun geliştirilmesine katkıda bulunmak, öğrencilerde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, öğrencilerin çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmesini sağlamak, toplumda çevre koruma konusunda farkındalığı arttırmayı amaçlayan etkinlikte yüzlerce fidan toprakla buluştu.