Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 14 Mart Tıp Bayramı mesajı...

14/03/2019

Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'nin sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplayarak, birçok ülkeye örnek olduğunu söyledi.

Sosyal Devlet anlayışının en önemli unsurlarından birinin sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN "Sağlıklı hayat insanların vazgeçemeyeceği en temel haklardan birisidir. "Önce insan" diyen bir yaklaşımla son yıllarda reform niteliğinde yapılmış olan dönüşümler ve bu dönüşümler sonucunda sağlık hizmetlerinde alınan mesafe ve başarı da ortadadır" diye konuştu.

Hekimlerin ve tüm sağlık görevlilerinin memleketin her köşesinde, her türlü koşullar altında insan ve toplumun ihtiyaçları doğrultusunda çalıştığını belirten Belediye Başkanımız "Hayatın her döneminde insana hizmet eden hekimlerin kutsal ve onurlu bir görevi yerine getirdiklerini vurguladı.  " Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşkusuzdur ki; bu alanda doktorlarımız, fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına "kutsal bir mümessil" olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Büyük Önder Atatürk`ün `Beni Türk hekimlerine emanet ediniz` diyerek, onurlandırdığı ve tıp tarihinde önemli gelişmelere imza atmış,  Belediye Başkanımız Ramazan AYDIN, bütün tıp görevlilerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.