Öğrencilerden 23 Nisan Dolayısıyla Belediye Başkanımız Hüseyin TAKAN’A Ziyaret…

22/04/2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Mehmetcik İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Ömer Deniz DALGALI ve Ecrin Eylül YILDIRIM, Okul Öğretmenleri eşliğinde Belediye Başkanımız Hüseyin TAKAN’nı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımızı ziyarete gelen Öğrenciler, Boztepe için yapılmasını istedikleri projelerini söyleyerek, Belediye Başkanı olarak neler yapılacağı konusunda fikirlerini dile getirdiler. Ayrıca yapılmasını istedikleri çevre ile ilgili projelerini ve hazırladıkları sorularını Belediye Başkanımıza ileterek bu sorular hakkında bilgi aldılar.

Neşeli ve keyifli geçen ziyarette Belediye Başkanız Hüseyin TAKAN, da tüm Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak,  ziyarete gelen Öğretmen ve Öğrencilere teşekkür edip çeşitli hediyeler sundu.

Öğrencilerde Belediye Başkanımız Hüseyin TAKAN’nı  ,23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Boztepe Kapalı Spor Salonunda yapacakları kutlamalara ve etkinliklere davet ettiler.

Karşılıklı memnuniyet, başarı, dilek  temennileri ve çekilen hatıra fotoğrafı ile yapılan ziyaret sona erdi.