Belediye Başkanımız Hüseyin TAKAN, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

03/06/2019

Belediye Başkanımız Hüseyin TAKAN, mesajında; Birlik ve beraberliklerin pekiştiği bayram günlerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak “Ramazan ayının Barış, Kardeşlik ve Bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip yaşamanın huzuruyla mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, İnsanları birbirine yakınlaştıran, Kucaklaştıran ve Toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, Birlik ve Beraberliğin pekiştiği bu bayramda birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklamalıyız. Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği Barış, Huzur, Kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz dedi. Belediye Başkanımız Hüseyin TAKAN; Bu düşüncelerle Başta Boztepeli hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun Kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem Milletimiz hem İslam âlemi hem de İnsanlık için Barış, Huzur ve Refaha vesile olmasını diliyorum dedi.

NOT: Belediyemizde Bayramlaşma Bayramın 1.Günü Saat : 11.00 - 12.00 arasında Belediyemiz önünde gerçekleşecektir.