İLAN

T.C.

BOZTEPE BELDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

Belediye ve Bağlı Kuruluşlar ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görev de Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmenlik çerçevesinde Yerel Yönetimler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı  ( ÖSYM ) tarafından 08.10.2023 tarihinde tek oturum halinde gerçekleştirilmiş olup, Sınav sonuçları 31.10.2023 tarihinde İnternet üzerinden adaylara duyurulmuştur.

Aşağıda listede ismi yazılı olan ve sınavı kazanan aday personelin mülakatı sınavı 03.01.2024 Çarşamba  günü Saat: 14.30 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

GÖREVDE YÜKSELME ve UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ MÜLAKAT

SINAVINA KATILACAK PERSONEL

SIRA NO                               ADI SOYADI                                KADRO UNVANI

1                                        Murat YILMAZ                                       Müdür